Op 1 januari 2022 stegen het flexiloon en enkele bijdragen. Ontdek ze in onze aangepaste brochures.
13/01/2022
Een nieuw jaar brengt automatisch een aanpassing van enkele bedragen. Blijf up-to-date en bekijk onze aangepaste brochures.
Zo is er een stijging van de:
- Flexilonen
- RSZ-bijdragen voor de gelegenheidsmedewerker of extra
Download de laatste versie van onze brochures zodat jij de correcte info bij de hand hebt.
Download hier de brochure 'Hoe vang ik drukke momenten in mijn onderneming op?'
Hoe vang ik drukke momenten in mijn onderneming op?
In deze brochure vind je de twee manieren om drukke momenten op te vangen in je zaak. Ofwel sluit je een nieuwe arbeidsovereenkomst af. Ofwel verhoog je de arbeidsduur van je vast personeel via overuren.
Sluit je een nieuwe arbeidsovereenkomst af dan kan je beroep doen op:
- Flexi's
- Extra’s
- Jobstudenten
- Uitzendarbeid
- Deeltijdse overeenkomsten
- Overeenkomsten van bepaalde duur
- Enkele speciale regelingen
Werk je met overuren dan heb je volgende opties:
- Klassieke overuren
- Goedkope overuren
- Bijkomende uren bij deeltijdse werknemers
Download hier de brochure ‘Eerste hulp bij arbeidsovereenkomsten. Wat zijn je rechten en plichten?'
Eerste hulp bij arbeidsovereenkomsten. Wat zijn je rechten en plichten?
In deze brochure ontdek je wat jouw rechten en plichten zijn als werknemer per arbeidsovereenkomst. Daarnaast komen de regels omtrent overuren aan bod! We geven je een overzicht.
Zo heb je volgende arbeidsovereenkomsten met elk hun eigen inhoud:
- Flexi’s
- Extra’s
- Jobstudenten
- Uitzendarbeid
- Deeltijdse overeenkomsten
- Overeenkomsten van bepaalde duur
- Enkele speciale regelingen
En komen volgende overuren aan bod:
- De klassieke overuren
- De goedkope overuren
- Bijkomende uren bij deeltijdse werknemers
Ook interessant:
Op 1 januari 2022 indexeerden zowel de minimumlonen als de bestaande lonen in de horeca met 3,219%. Het flexiloon stijgt naar 10,69 euro (inclusief vakantiegeld).
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond ondernemen en werken in de horeca!