13/12/2016

De vijf winnende tips van onze wedstrijd Tip voor een starter in de horeca

Dit zijn ze dan, de 5 winnaars van een etentje voor 2 personen bij een chef van Jong Keukengeweld.


  • Hilde Sonck: "Zowel voor startende werknemer als startende werkgever wil ik het belang van een goede communicatie als gouden tip meegeven. Na de service de afgelopen dag overlopen, de - en +  punten bespreken. Als werknemer ook, durf jezelf in vraag te stellen."


  • Bert Geerts: "Leren door falen! Niemand faalt graag, maar het hoort eenmaal bij ondernemerschap.   Vallen en opstaan, ups en downs..., je komt het wellicht allemaal tegen. Put kracht, energie, ervaring... uit successen die je boekt en wees niet blind voor valkuilen en eventuele struikelblokken! Zit je zaak in een dip? Wees dan creatief, inventief en ga ten rade bij familie,  vrienden, collega's...  om je onderneming te boosten en je plaats op de markt terug in te pikken!" 


  • Curd De Backer: "Werk een uniek concept uit voor je regio. Het is belangrijk te kijken waar 'het gat' zich in de markt bevindt. Bekijk en vergelijk concepten die zich in andere steden als een gevestigde waarde gegrond hebben en zet het concept naar je eigen hand.  Op die manier heb je al een mooie stap gezet richting een succesverhaal! Begin je ideeën alvast neer te pennen!"


  • Veerle Van Keer: "Op excursie gaan naar de horecabeurs.. inspiratie gegarandeerd en een pak volk met ervaring om een babbeltje mee te slaan. ikzelf ging dit jaar de eerste maal omdat ik bezig ben aan een opleiding voor kok. en was meer dan aangenaam verrast. echt alles komt aan bod!"


  •  Wouter Annelies Verschoot Tack: "Durf vernieuwen, de klanten verwachten dat je niet blijft trappelen, anders proberen te zijn dan al de rest."


Bedankt voor alle inzendingen!