5 acties voor een bruisende en leefbare nachthoreca

29/03/2022

Eindelijk is je nachtzaak - na een lange, moeilijke periode van sluiting - terug open. Voor jou is het belangrijk dat je nachtzaak niet alleen op korte maar ook op lange termijn herleeft.
 

Hieronder vind je de gids ‘Vijf acties voor een bruisende en leefbare nachthoreca’. In deze gids lees je hoe je met jouw nachtzaak het nachtleven mee naar een hoger niveau kan tillen. En hoe je zo meebouwt aan een bruisende en leefbare nachthoreca die werkt voor iedereen: voor zij die willen uitgaan, voor zij die moeten werken en voor zij die ’s avonds willen rusten.
 

Uit stapels bestaand onderzoek en gesprekken met gepassioneerde horecaondernemers en vertegenwoordigers van steden en gemeenten hebben we inspirerende acties en voorbeelden van over de hele wereld samengebracht. Ben je zelf een ondernemer met nachthoreca, laat je dan inspireren door deze 5 acties.
 

Download hier de e-gids voor ondernemers 'Vijf acties voor een bruisende en leefbare nachthoreca' in pdf.

Ook interessant

Als stad is het belangrijk dat je nachtleven - nu het terug open mag - opnieuw bruist. Zonder de leefbaarheid in de stad te schaden, weliswaar. Hoe je dat doet sommen we op...