Actueel in de horeca

De zetel is het officiële adres van jouw zaak. Afhankelijk of je een eenmanszaak of vennootschap hebt, zijn er verschillende opties.

17/05/2021

Vandaag zie je steeds meer horecaondernemingen die gebruikmaken van nieuwe technologieën. Welke technologieën spreken jou aan? En welke voordelen levert dit voor jou op?

10/05/2021

Tot 31 maart 2022 heb je, onder bepaalde voorwaarden, als horeca-uitbater geen omgevingsvergunning nodig voor stedenbouwkundige handelingen om terrassen te plaatsen.

30/04/2021

De coronacrisis toont opnieuw dat het een hele uitdaging is om je team samen te stellen. Goede werknemers houden, wordt - naast nieuwe werknemers vinden - belangrijker dan ooit. Maar hoe doe je dat?

15/04/2021

Wanneer de horeca heropent, belooft het zeer druk te worden. Als werkgever bereid je je best voor op deze drukke periode! Wij zetten alles op een rij, zodat jij helemaal klaar bent!

15/04/2021

De laatste tijd komt het meer en meer voor dat keukengerei of vaatwerk bamboevezels bevatten. Als deze materialen in contact komen met levensmiddelen, zijn ze eigenlijk niet toegelaten.

08/03/2021

Door de coronacrisis is het mogelijk dat je als ondernemer in de problemen komt. Wat kan je doen als je jouw sociale bijdragen niet meer kan betalen?

18/02/2021

Via de dashboards van onze online database ‘Horeca in cijfers’ maak je een handig en visueel horecarapport van jouw gemeente aan. Wij lieten alle 581 gemeenterapporten uit de printer rollen en gaan op zoek naar de meest in het oog springende cijfers.

11/01/2021

Via de consumptiecheques hoopt de overheid de koopkracht van werknemers te verhogen én de sectoren die het zwaarst getroffen zijn door COVID-19 een duwtje in de rug te geven. Ontdek hier de voorwaarden.

19/11/2020

Het is de vraag die iedereen bezighoudt. Wij reiken je een aantal handvaten aan om deze uitdaging aan te gaan!

16/09/2020