Het online dashboard in een nieuw jasje!

13/09/2021

Je hebt het misschien al gemerkt op onze pagina ‘Horeca in cijfers’. Het online dashboard steekt in een nieuw blauw jasje. Het gemeente- en provincierapport zijn voortaan ook iets uitgebreider. Voor de Vlaamse gemeenten en provincies vind je vanaf nu de evolutie van het aantal leerlingen in het voltijds horecaonderwijs. 

Het handig overzichtsrapport toont je de belangrijkste horecacijfers per gemeente of regio voor jou als beleidsmaker, ondernemer of starter.

Stippel jij mee het beleid uit?

Als beleidsmaker of -medewerker zijn cijfers heel belangrijk. De gemeente- provincie-, of gewestrapporten kunnen je helpen een goed beeld te krijgen van de horeca in jouw regio. Zo heb je altijd een stapje voor en kan je betere beslissingen nemen!

 Ga naar dashboard

Zoek jij als ondernemer het ruimere plaatje?

Als ondernemer heb je niet altijd alles zelf in de hand. Hoe je onderneming het doet, hangt ook deels af van het ruimer plaatje. Een blik op de verschillende rapporten leert je veel over de evolutie van de horeca in jouw regio. Met de cijfers in de hand kan jij misschien wel zaken veranderen in jouw gemeente!

 Ga naar dashboard

Start jij weldra je eigen horecazaak op?

Als starter behoort het maken van een financieel plan tot je eerste taken. Maak het financieel plan nog aantrekkelijker met een klein omgevingsonderzoek. Het gemeenterapport helpt je daar al een flink stuk mee op weg!

 Ga naar dashboard

Ontdek hier het vernieuwde dashboard